dijous, 20 de novembre del 2008

Benvinguts tothom al blog del CP Cas Capiscol !!!


Benvolguda comunitat educativa, aquí teniu el blog de l'escola de Cas Capiscol.
La intenció en publicar aquest blog és aconseguir la participació activa de totes i tots els que conformau la nostra comunitat educativa també des del punt de vista de les noves tecnologies ja que dins la filosofia de la nostra escola apostam clarament per elles.
Esperam la vostra participació. Animau-vos i publicau algun comentari!

5 comentaris:

  1. Hola a tots/es les persones que visiten aquest blog! Sóc Xisca Mas, assessora del CEP de Palma. He tingut el plaer de compartir un seminari d'educació emocional amb el claustre d'aquest centre i no m'he pogut resistir a deixar-vos una cordial salutació. Molts d'ànims per a continuar i enhorabona per la vostra tasca docent.

    ResponElimina
  2. Excelente Colegio¡¡¡¡

    Enorabuena al profesorado. Un centro en el cual, se realizan un montón de actrividades, y siempre hacen que nuestros hijos se involucren y se sientan importantes y protagonistas. Yo, por ejemplo,no recuerdo que esto pasara en los centros donde estudié. Los padres siempre pueden partricipar y disfrutar de todas esas cosas, junto a nuestros hijos y profesores. Exceleeeeennnnntttteeeeee¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  3. Wolas, este año hago practicas.. y buscaba algo de fotos de vuestro colegio a ver como serian las instalaciones... no he encontrado ninguna foto puede ser??

    Creo q es un punto que se deberia mejorar en la web del centro.. o poner un apartado en este blog??

    Saludos.. de un futuro posible profesor XDD

    ResponElimina
  4. Bones a tothom.
    Com a administrador del Blog i de la Web del centre CP Cas Capiscol volia contestar al darrer comentari que ens han deixat anònimament. Pots veure algunes imatges del nostre centre si visites la Web: www.cpcascapiscol.org i a la pàgina d'inici hi trobaràs un enllaç que t'hi durà. Salutacions.

    ResponElimina
  5. as tat molt be fet mancantat molt a quest bloc es per quini agi mes de comentaris

    ResponElimina

Podeu deixar aquí els vostres comentaris per a que apareguin al blog